Druženje, podrška, povezivanje.
Učenje, zabava, rekreiranje.

Klubko je centar posvećen roditeljima u kojem se za njih kreiraju i provode kvalitetni sadržaji i usluge poput grupa podrške, rekreativnih programa prilagođenih svakom stanju i fazi u životu majke, edukativnih i praktičnih radionica, zabavnih sadržaja koji potiču druženje očeva s djecom, te programa za roditelje djece s teškoćama u razvoju.

Uskoro s vama

Kafić za roditelje.
Prilagođen bebama.
Zabavan za malu djecu.


Uživanje u kavi s bebom je lako jer u Klubku imamo parking za dječja kolica i prilaznu rampu kako bismo bili dostupni svima. Bebe se slobodno kreću cijelim prostorom, a hranjenje je poželjno na sve načine koji bebe vole, dostupne su hranilice, presvlačilice, njihaljke za bebe, te knjižnica sa sadržajima o roditeljstvu i drugim korisnim temama.

2u1 programi


Većina programa može se kombinirati s kvalitetnim sadržajima za djecu koji se odvijaju paralelno i omogućuju roditelju maksimalnu posvećenost sebi, no isto tako, na svim programima je dobrodošlo svako dijete koje se ne želi odvojiti od svojih roditelja. U Klubku roditelj ne bira između sebe i svog djeteta.

Klubko je mjesto za sve roditelje. I svu djecu. I bake i djedove također.


U Klubku roditeljima pristupamo individualno, s potpunim poštivanjem njihovog osobnog odabira u odgoju i svjetonazoru. Posebno nam je važno brinuti o roditeljima djece s teškoćama u razvoju - naš kafić i svi programi uvijek su otvoreni za njih, Na programima namijenjenima njima moći će sudjelovati i svi drugi roditelji i djeca, jer su sadržaji korisni i zabavni za sve, Roditeljska uloga je ono što nas povezuje i spaja.

Znak.kolica
Sigurna parkirna mjesta za vaša dječja kolica.
Znak-invalid
Prilazna rampa za dječja i invalidska kolica.